Празна кошничка

Welcome! please Login - OR - Register


Резултати 1 - 44 од 44

Аптеки

Апарат за шеќер BETACHEK

betachek-g5
Моментална залиха

БЕТАЧЕК®Г5 апаратот за мерење на шеќер …

Повеќе

Капи

cup_b,-2,4,5,6,7,8,
Моментална залиха

Medical Cap

Повеќе

Еластична потпора за zglobovi S/M/L/XL/XXL

05400
Моментална залиха

Elastic Ankle Support S/M/L/XL/XXL

Повеќе

Стерилни Лансет

betachek_lancett
Моментална залиха

Повеќе

Ролна хартија

pc0503287
Моментална залиха

Roll Of Paper

Повеќе

Hernia појас двостран S/M/L/XL/XXL

04310
Моментална залиха

Hernia Belt (Both Sides Support) …

Повеќе

Инхалатор небулизер Аир 3000, Ит.+ детска маска (гратис)

3a_happyneb-iii
Моментална залиха

Инхалатор небулизер Аир 3000, Ит.+ …

Повеќе

Нокшири за во кревет

plastic-bedpans1,2,4
Моментална залиха

Bedpans

Повеќе

Лонгета за рака

02101
Моментална залиха

Arm Sling

Повеќе

Професионална дигит. вага за бебиња Soenhle, G.

vagi
Моментална залиха

Професионална дигит. вага за бебиња …

Повеќе

Клинички термометри без жива

mercury-free
Моментална залиха

Clinical Thermometer Mercury Free

Повеќе

Neoprene завиткуваш за зглоб S/M/L/XL

032071
Моментална залиха

Neoprene Wrist Wrap Blue S/M/L/XL

Повеќе

Дигитална вага за бебиња - Кина

vagi2
Моментална залиха

Професионална дигит. вага за бебиња …

Повеќе

Термометри за на фрижидер

refrigerator-thermometers
Моментална залиха

Refrigerator Thermometers

Повеќе

Поддршка за држење натело S/M/L/XL

04200
Моментална залиха

Posture Support S/M/L/XL

Повеќе

Дигитална вага за телесна тежина

vagi-3
Моментална залиха

Дигитална вага за телесна тежина

Повеќе

Собен термометар

room-thermometer9
Моментална залиха

Room Thermometer

Повеќе

Neck support S/M/L/XL/XXL

01100
Моментална залиха

Cervical Collar Soft S/M/L/XL/XXL

Повеќе

Апарат со манометар и стетоскоп Таргет, Гр.

ew3152w_400
Моментална залиха

Sphygmomanometer aneroid D - ring …

Повеќе

турникет

tourniquet
Моментална залиха

Tourniquet

Повеќе

Високи чораби за колено (21-30 mmHg) S/M/L/XL/XXL

07200
Моментална залиха

Knee High Stockings Class II (21-30 …

Повеќе

Апарат живин без стетоскоп Таргет, Гр

target-sphygmomanometer-22cm_32cm
Моментална залиха

Sphygmomanometer aneroid D - ring …

Повеќе

Дигитални клинички водоотпорни термометри

digital-thermometers
Моментална залиха

Digital Clinical Water proof Thermomete

Повеќе

Респираторен вежбач

respiratory-exe
Моментална залиха

Respiratory Exerciser

Повеќе

Стетоскоп Нурсецоп Анатс, Гр.

anats
Моментална залиха

Sphygmomanometer aneroid D - ring …

Повеќе

Прва помош-метална

fisrt-aide-metal-box
Моментална залиха

Metal First-Aid Kit (MEDICINE BOX)

Повеќе

LiceGuard Роби електронски чешел за вошки

robi-comb-3-
Моментална залиха

LiceGuard Robi Comb Electronic Lice Comb

Повеќе

Медицински памучен абсорбент

medical-absorbent-cotton
Моментална залиха

Sphygmomanometer aneroid D - ring …

Повеќе

Падови за подготовка на алхохол

alcohol-prep-pads
Моментална залиха

Alcohol Prep Pads

Повеќе

Електронски чешел за болви за миленици

flea-zapper3
Моментална залиха

Electronic Electric Flea Zapper Comb …

Повеќе

Стетоскоп педијатриски - Јапонија

panasonic-ew-31094
Моментална залиха

Sphygmomanometer aneroid D - ring …

Повеќе

Пластичен вагинален спекулум

vaginal_speculum
Моментална залиха

Plastic Vaginal Speculum Mould

Повеќе

Panasonic EW 3106

panasonic-ew-3106
Моментална залиха

Повеќе

Неткаени фластери

plaster
Моментална залиха

Plasters Nonwoven

Повеќе

Panasonic EW 3006 - Parts - Japan

panasonic-ew-3006
Моментална залиха

Panasonic EW 3006 Made japan

Повеќе

Прва помош за кола или дом

first-aid
Моментална залиха

First Aid Case - Car - Home

Повеќе

Медицински маски

surgical-face-mask
Моментална залиха

Medical Masks

Повеќе

Сет за иригација

irrigateurset
Моментална залиха

Set Irrigateur

Повеќе

Secure Payments

 

Newsletter

Special Offers and news!